אחרי בשר אני צריכה קצת מתוק.
כנראה שלא רק אני,,,,
אולי מתוך כך נולד הרעיון…שאחרי מנגל בשר עושים
מרשמלו על האש.
אני אישית לא מחבבת מרשמלו על האש
אבל כמעט כל הילדים אוהבים ועוד איך ילדי אליאסיאן
ועוד יותר ירון אישי.
אז בדרך כלל תמיד למנגל "על האש" אנו מצטיידים במרשמלו.
בערב חברותא "על האש" שעשינו עם משפחת סניור תכננו וקנינו מרשמלו …לילדים!
משפחת סניור בערב חברותא זה ,הפתיעה אותנו ואמרה שיש להם קינוח בומבה!
כל הערב "על האש" הילדים כבר רצו להתחיל עם הקינוח ונאוה דחתה ודחתה עד שכולם יסיימו.
ואז החלה התרגשות ה"סמורס"
שאלנו מה זה סמורס ואז כולם הסבירו שזה קינוח מתוק
וההורים הסבירו שזו פצצת סוכר.
וכך נאוה לימדה את הילדים ממה זה בנוי:
- ביסקווטים חומים
- שוקולד חום מריר פרווה
- מרשמלו
ומפריטים אלו מכינים את הקינוח שכל הילדים אוהבים!
ילדי אליאסיאן התכנסו בסקרנות ללמוד
איך מכינים את ה"סמורס"
אז ככה …זה הולך:
- מכינים בסקוויט חצוי
- מניחים בתוכו ריבועי שוקולד מריר
- מוסיפים מרשמלו חרוך וחם
- והופכים את זה לכריך!
בתאבון…מוכן לאכילה!
ממש ממעדן מלכים!
פצצת אנרגיה!
ופצצת סוכר!
אין ילד שלא נהנה!
כולל המבוגרים!
הילדים באו לשמוע את חוות דעתנו על קינוח זה
כשכל עוד נשאר מרשמלו הם המשיכו לחממו על האש
ומהר ביקשו שנקנה את המוצרים לנסות את זה לבד.
הבטחתי לילדים שלא תהיה בעיה לרכוש מוצרים אלו…
היה ברור לי שהסמורס הזה יצרב להם לעד בתודעה כמשהו בלתי נשכח.
וגם לנו המבוגרים
לא לדאוג…..כבר אחרי שבועיים ישמנו בגאווה בערב חברותא את הכנת ה"סמורס"!
סגור לתגובות.